Improvizatie

Povestea:

Axel Moustache a descoperit improvizatia in facultate in anul 2003, cand a participat la un curs tinut de regizorul Vlad Massaci, cel care a adus improvizatia in acelasi an, pentru prima oara in Romania.

Ramas cu dragostea pentru improvizatie vie, dupa ce si-a terminat studiile si s-a intors din Sibiu in Bucuresti, dupa ce si-a terminat ucenicia de doi ani la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu, Axel a intrat in trupa Comedy.Show.

Un an mai tarziu, fonda propria trupa: Improvisneyland, cunoscuta si ca cea mai longeviva trupa de improvizatie cu aceeasi membri din Romania.

Axel a improvizat de-a lungul timpului in romana, germana si engleza, improvizand pe scenele din Romania dar si la festivaluri si colaborari internationale pe scenele din Chicago, Amsterdam, Göteborg, Talinn sau Köln.

Mai nou Axel este pasionat de spectacolele de Sketch Comedy, nascute prin improvizatie si astfel a coordonat si regizat doua spectacole alaturi de Academia de improvizatie Improvisneyland: Inglorious Improvaizars si Legaturi improvizate.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul trupei Improvisneyland sau pe Totul in doi.

***

Vezi programul de spectacole: aici.