Film

  • Nominalizat ca „Best Actor” – Lady Filmmakers Film Festival (2020)
  • Nominalizat ca „Best Acting Duo” – Oniros Film Awards (2020)
  • Nominalizat ca „Best Actor – Debut” – Undine Awards Austria (2007)
  • Reprezentat ca actor de film pe plan international de Baumbauer Actors

Povestea:

Prima dragoste a lui Axel a fost filmul. A descoperit pe parcurs si teatrul si improvizatia, dar intotdeauna se intoarce cu drag pe platourile de filmare.

A jucat in filme artistice sau de televiziune, alternand rolurile comice foarte dragi, cu cele de drama, in care a culminat. Nominalizat de la prima aparitie ca „Cel mai mai bun actor de film la debut” pentru rolul Hans Adolf din coproductia Germania-Austria-Romania-Ungaria „Cocosul decapitat” Axel Moustache este la ora actuala reprezentat pentru productii internationale de catre Agentia Baumbauer Actors Germany/UK.

Cu rolul de politist roman-german Florin, care aduce o portie zdravana de umor romanesc sanatos filmului „Zielfahnder – Flucht in die Karpaten” Axel a patruns in industria de film din spatiul germanic, unde a jucat de atunci in productii de top germane de cinema sau filme tv, difuzate pe ARD, ZDF sau SAT 1.

De curand a jucat primul sau rol principal in limba engleza, fiind nominalizat pentru rolul Titus din „Titus and Mirabella” la categoria Best Acting Duo si Best Actor.

***

Pentru Cv, fotografii cat si mai multe materiale video, intrati va rog: aici.

Vrei sa vezi filme online in care joaca Axel, apasa: aici si da scroll down.